Bezoek aan de struisvogelboerderij op Curaçao

Ben je op zoek naar een unieke ervaring tijdens je verblijf op Curaçao? Dan is een bezoek aan de struisvogelboerderij een absolute aanrader! Deze bijzondere boerderij biedt niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met deze imposante vogels, maar ook om meer te leren over hun leefomgeving en gewoontes. In dit artikel nemen we je mee op een virtuele tour door de struisvogelboerderij en delen we alle ins en outs die je moet weten voor je bezoek.

De struisvogelboerderij op Curaçao

De struisvogelboerderij op Curaçao is gelegen in het prachtige landschap van St. Jorisbaai, aan de noordkant van het eiland. De boerderij beslaat een groot terrein waar de struisvogels vrij kunnen rondlopen en genieten van de zon. Bij aankomst word je verwelkomd door vriendelijk personeel dat je graag meer vertelt over deze bijzondere dieren.

De struisvogel is de grootste vogel ter wereld en staat bekend om zijn imposante verschijning en snelle renvermogen. Op de boerderij kun je van dichtbij kennismaken met deze prachtige dieren en zelfs de kans krijgen om ze te voeren en te aaien. Een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten!

Wat kun je verwachten tijdens je bezoek?

Tijdens je bezoek aan de struisvogelboerderij op Curaçao kun je een rondleiding krijgen langs de verschillende verblijven van de struisvogels. Hier leer je meer over hun leefomgeving, voeding en gewoontes. Daarnaast kun je deelnemen aan leuke activiteiten zoals het voeren van de struisvogels en het bekijken van een struisvogelei van dichtbij.

Naast de struisvogels zijn er op de boerderij ook andere dieren te bewonderen, zoals emoes en schildpadden. Ook is er een souvenirwinkel waar je leuke cadeautjes kunt kopen om je bezoek te herinneren. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen in het restaurant waar je kunt genieten van lokale gerechten en drankjes.

Praktische informatie

De struisvogelboerderij op Curaçao is dagelijks geopend van 9:00 tot 17:00 uur. De entree bedraagt een kleine vergoeding en is inclusief een rondleiding en deelname aan de activiteiten. Het is aan te raden om van tevoren te reserveren, vooral tijdens drukke periodes zoals vakantieseizoenen.

Om de boerderij te bereiken kun je het beste een taxi nemen of een auto huren. De rit vanuit Willemstad duurt ongeveer 30 minuten en brengt je door het prachtige landschap van Curaçao. Vergeet niet om comfortabele schoenen en zonnebrandcrème mee te nemen, aangezien je veel zult lopen en de zon fel kan zijn.

Conclusie

Een bezoek aan de struisvogelboerderij op Curaçao is een unieke ervaring die je niet mag missen tijdens je verblijf op het eiland. Leer meer over deze imposante vogels, geniet van de prachtige omgeving en maak onvergetelijke herinneringen. Plan je bezoek vandaag nog en laat je verrassen door al het moois dat de struisvogelboerderij te bieden heeft!

Plaats een reactie