Zwemmen met dolfijnen bij Dolphin Academy

Ben je op zoek naar een unieke en onvergetelijke ervaring tijdens je verblijf op het prachtige eiland Curaçao? Dan is zwemmen met dolfijnen bij Dolphin Academy een absolute must-do! Dolphin Academy is gevestigd op het prachtige Sea Aquarium Beach en biedt bezoekers de mogelijkheid om in contact te komen met deze fascinerende zeedieren.

Over Dolphin Academy

Dolphin Academy is een toonaangevend centrum voor dolfijninteractie en educatie op Curaçao. Het centrum is opgericht in 2002 en heeft sindsdien duizenden bezoekers van over de hele wereld verwelkomd. Het doel van Dolphin Academy is om mensen bewust te maken van de schoonheid en intelligentie van dolfijnen en om bij te dragen aan hun bescherming en behoud in het wild.

Activiteiten bij Dolphin Academy

Bij Dolphin Academy kun je kiezen uit verschillende interactieve programma’s om de dolfijnen van dichtbij te ervaren. Enkele van de populaire activiteiten zijn:

  • Swim with Dolphins: Tijdens dit programma kun je daadwerkelijk zwemmen met de dolfijnen en ze van dichtbij observeren. Een onvergetelijke ervaring die je nog lang zal bijblijven.
  • Dolphin Encounter: Bij dit programma kun je de dolfijnen ontmoeten en vanaf de kant interactie met ze hebben. Ideaal voor mensen die liever niet willen zwemmen.
  • Dolphin Trainer for a Day: Voor de echte dierenliefhebbers is er de mogelijkheid om een dagje mee te lopen als dolfijnentrainer. Een unieke kans om achter de schermen te kijken bij Dolphin Academy.

Waarom zwemmen met dolfijnen bij Dolphin Academy?

Er zijn tal van redenen waarom zwemmen met dolfijnen bij Dolphin Academy een onvergetelijke ervaring is:

  • Unieke interactie: Bij Dolphin Academy krijg je de kans om de dolfijnen van heel dichtbij te ervaren en zelfs met ze te zwemmen. Een unieke ervaring die je nergens anders zult vinden.
  • Educatief: Dolphin Academy hecht veel waarde aan educatie en voorlichting over dolfijnen. Tijdens je bezoek leer je dan ook van alles over het gedrag, de gewoontes en de leefomgeving van deze prachtige dieren.
  • Bijdrage aan behoud: Door deel te nemen aan de programma’s van Dolphin Academy draag je bij aan het behoud van dolfijnen in het wild. Een deel van de opbrengsten wordt namelijk geïnvesteerd in onderzoek en beschermingsprojecten.

Praktische informatie

Als je van plan bent om te gaan zwemmen met dolfijnen bij Dolphin Academy, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden:

  • Reserveren: Het is aan te raden om van tevoren te reserveren, aangezien de programma’s vaak snel volgeboekt zijn.
  • Kleding: Zorg ervoor dat je zwemkleding en handdoek meeneemt, aangezien je tijdens de activiteiten nat zult worden.
  • Fotografie: Het is toegestaan om foto’s te maken tijdens de programma’s, dus vergeet vooral je camera niet!

Kortom, zwemmen met dolfijnen bij Dolphin Academy is een unieke en onvergetelijke ervaring die je niet mag missen tijdens je verblijf op Curaçao. Boek vandaag nog en maak kennis met deze prachtige zeedieren!

Plaats een reactie